30-річний стажер автомийки викрав автомобіль клієнта

Вівторок, 11 червня 2013, 13:59

Власник автомобіля залишив свій транспорт на автомийці для проведення хімчистки салону, однак стажер мийки викрав автомобіль клієнта.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

До Франківського районного відділу міліції звернувся 49-річний львів’янин із заявою про викрадення у нього автомобіля «Шкода Октавія», який він на ніч залишив на території автомийки для проведення хімчистки салону.

Як з’ясувалося, автомобіль викрав стажер автомийки - 30-річний мешканець міста Турка. Після чергового випробувального дня, стажер вирішив розважитись в обласному центрі, але на автомобілі. Вподобавши «Шкоду», мешканець райцентру вирушив на прогулянку вулицями міста, заїжджаючи у різні розважальні заклади та розпиваючи там спиртні напої.

Переїжджаючи від одного до іншого закладу відпочинку, на одній з вулиць міста чоловіка зупинили інспектори ДАІ, які і встановили, що за кермом – нетверезий чоловік і далеко не власник цієї іномарки.

За вказаним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зараз триває досудове слідство

 

Мітки: автомобіль, ДАІ, крадіжка, МВС