Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

slk.kh.ua

Четвер, 13 червня 2013, 17:02

Маршрут міжнародного ралі "Пекін-Париж" пролягає через Львівщину

22-23 червня територією Львівщини пройде колона учаників міжнародного ралі "Пекін-Париж".

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА наголосив, що населення області, а саме Самбірського, Турківського,  Городоцького, Золочівського, Бродівського, Старосамбірського, Жовківського, Пустомитівського районів та міста Львова, повинно бути проінформовано про те, що на території регіону відбуватимуться такі автомобільні змагання.

«В усіх районах, крізь які рухатимуться учасники міжнародних змагань, повинна бути організована відповідна інформаційна акція, розміщені інформаційні плакати та бігборди. Люди мають знати та орієнтувались, коли і де відбуватимуться ці міжнародні заходи, адже їх проведення може стати справді цікавою подією, святом не лише для Львова, але й для районів області», – сказав Віктор Шемчук.

В ці ж дні у Львові пройде "Leopolis Gran Prix". 22 червня з 11.00 до 18.00 год. планується перекриття руху по вул.Вітовського, пл.І.Франка, вул.Стрийська, вул.Гвардійська.

Нагадаємо, що “Leopolis Grand Prix” відбудеться 21-23 червня, а також до Львова на фестиваль ретроавтомобілів привезуть найменший у світі серійний автомобіль.

Також над Львовом під час "Leopolis Gran Prix" літатиме повітряна куля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.