Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

poltava.pl.ua

П'ятниця, 14 червня 2013, 09:51

Завтра у Львові не працюватиме 6 світлофорів

Завтра, 15 червня, ПАТ «Львівобенерго» планує знеструмити 6 світлофорних об’єктів.

 

Відтак, за такої ситуації можуть не працювати світлофори на пр. Свободи – вул.Дорошенка, вул.Дорошенка – Словацького, вул.Виговського (біля ринку «Південний»), вул.Вітовського – Сахарова, вул.Городоцька, 284, вул.Зелена – Липова Алея, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Причина відключення світлофорів – заборгованість ЛКП «Львівавтодор» перед ПАТ «Львівобленерго» у сумі 102 тис. грн. Слід зазначити, що у Львівавтодор склалась непроста ситуація з виплатою зарплати працівникам, оскільки казначейство не проплачує кошти. Відтак, кошти, які б мали бути скеровані Львівобенерго як оплата за спожиту електроенергію, відповідно до рішень судів та вимог законодавства, зобов’язано Львівавтодор скерувати першочергово на виплату зарплати працівникам та на сплату інших видатків, зокрема, до Пенсійного фонду.

На сьогодні скеровано звернення до ПАТ «Львівобленерго», щоб Вони з розумінням поставились до ситуації та посприяли у відтермінуванні оплати за споживання електроенергії світлофорними об’єктами», - розповіли в управлінні інженерного господарства ЛМР.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.