Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vdtp.ru

Понеділок, 17 червня 2013, 14:53

На трасі "Київ-Чоп" автомобіль "підрізав" водія мотоцикла. Двоє людей травмовані

Вчора 17 червня, на автодорізі "Київ-Чоп" у Пустомитівському районі водій та пасажир мотоцикла отримали та численні забої внаслідок падіння, яке спричинив водій автомобіля, який рухався у попутному напрямку.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ», 37-річний львів’янин, створив аварійну ситуацію на дорозі – перестроюючись у крайній лівий ряд, не переконався, що це буде безпечним та не перешкоджатиме іншим учасникам руху. Через такий маневр водію мотоцикла «Ямаха», що прямував у тому ж напрямку, довелось різко зменшити швидкість, а також змінити напрямок руху. Як наслідок – «двохколісний» злетів у кювет та перекинувся.

Водій мотоцикла та його пасажир – 27-річна львів’янка – отримали травми. У жінки - забійні синці ніг та тулуба, а у 31-річного мотоцикліста – забої, тупа травма тіла та грудної клітки. Зараз постраждалі – у лікарні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.