Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 18 червня 2013, 16:36

Медведчук хоче нашкодити ВО «Свобода» своєю позицією проти видобування сланцевого газу, ? Сех

Народний депутат, голова комітету з екології Верховної Ради України Ірина Сех вважає, що кампанія проти видобутку сланцевого газу, яку проводить рух «Український вибір» Віктора Медведчука, спрямована на те, аби нашкодити ВО «Свобода».

Про це вона повідомила в коментарі журналістам сьогодні, 18 червня, інформує кореспондент Варіантів.

Сех зазначила, що не вважає, що кампанія Медведчука спрямована проти Росії, оскільки для Росії видобування сланцю на території України не є загрозливим.

На запитання журналіста, чи буде нардеп співпрацювати з «Українським вибором», оскільки їх інтереси в цій темі співпадають, Сех відповіла категоричним запереченням.

При цьому виступаючи під час засідання сесії, народна депутатка зазначила, що вона «не поїде в Америку» дивитись на видобування сланцю, як це пропонував радник міністра екології та природних ресурсів.

Сех розповіла, що її присутності потребує Харківська області, де зараз проходять експериментальні розробки сланцю. За словами депутатки, матері Харківщини поскаржились до профільного комітету на погіршення якості води в місцевості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.