Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vgolos.com.ua

Середа, 19 червня 2013, 09:52

Договір з компанією Chevron підпишуть ще до Дня Незалежності

Кабмін продовжив до 24 серпня 2013 року термін укладання угоди щодо розподілу продукції з компанією Chevron Ukraine BV на Олеській газовій площі.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 415-р, опублікованому на сайті уряду.

З пропозицією продовжити термін укладання договору до Азарова звернулися Мінекології та природних ресурсів, а також Chevron.

Крім того, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький заявляв, що проект угоди щодо розділу продукції на Олеській майданчику сланцевого газу (Львівська та Івано-Франківська області) з компанією Chevron уже передали місцевій владі на узгодження. За словами Ставицького, її підписання угоди заплановане на кінець літа - липень-серпень.

Нагадаємо, вчора радник міністра екології та природних ресурсів Ігнащенко порадив депутатам Львівської облради з’їздити у США, у штат Пенсильванія, де видобувається сланцевий газ, аби на власні очі побачити процес видобутку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.