Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

volynnews.com

Четвер, 20 червня 2013, 11:29

Українець намагався нелегально провести через кордон вагітну жінку з 4-річною дитиною

Прикордонники Мостиського загону дізналися, що неподалік кордону переховуються особи, які мають намір незаконно перетнути державний кордон. Як виявилося, українець намагався провести через кордон вагітну жінку з чотирьорічної дитиною, які немали документів, але назвалися громадянами Афганістану.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Трьох осіб, які рухалися в бік держрубежу, прикордонники відділу «Смільниця» Мостиського загону виявили на світанку неподалік села Плоське.  Правоохоронці, наздогнавши порушників,  були дуже здивовані, адже жінка, яка взяла з собою у далеку подорож дитину близько 4 років, до того ж сама була вагітна. Документів при собі мандрівники не мали, але назвалися громадянами Афганістану.

Затриманих, серед яких був і наш співвітчизник, для подальшого з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративних документів доставили до прикордонного відділу.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.