Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

brecorder.com

Середа, 26 червня 2013, 10:55

На Львівщині знеструмлено 89 населених пунктів (оновлено)

Унаслідок проходження ввечері 25 червня територією Львівщини атмосферного фронту, що супроводжувався опадами у вигляді дощу (місцями випало до 22-56 мм опадів) та грозами, через пошкодження повітряних ліній електропередач та спрацювання автоматичних систем захисту було припинено електропостачання 89 населених пунктів (76 повністю та 13 частково) у Буському, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському, Сокальському та Стрийському районах.

Було відключено 1 лінію електропередач 110 кВ, 1 лінію електропередач 35 кВ та 18 ліній електропередач 6-10 кВ (12 повністю та 6 частково), знеструмлено 272 трансформаторні підстанції 6-10 кВ, передає прес-служба Львівської ОДА.

Зранку 26 червня у ПАТ «Львівобленерго» відбулась технічна нарада з територіальними підрозділами – районами електромереж, під час якої визначено першочергові завдання щодо забезпечення ліквідації наслідків стихії у найкоротші терміни.

Зазначимо, що аварійні бригади ПАТ «Львівобленерго» здійснюють першочергові роботи щодо відновлення електропостачання. Станом на 9:00 год. 26 червня електропостачання відновлено 37 населених пунктів, зокрема повністю відновлено електропостачання у Миколаївському, Пустомитівському та Стрийському районах. Залишаються без електропостачання 52 населених пункти (42 повністю та 10 частково) у 6 районах області.

Відновлювальні роботи заплановано завершити до кінця доби 26 червня. Ситуація перебуває на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.