Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

Середа, 26 червня 2013, 11:29

В Україні призупинили видачу термінових закордонних паспортів

З минулого тижня в ОВІР не приймають документи на оформлення термінових закордонних паспортів, які робляться в термін до 10 днів.

У прес-центрі Державної міграційної служби однозначно не можуть відповісти на це питання, так само, як і на те, чому зараз такий бум на паспорти.

У відомстві зазначили: «Ми хочемо попросити громадян не відкладати оформлення документів на останній момент, особливо - на літній сезон відпусток».

Однак у Державній міграційній службі уточнили, що зараз дійсно фактично зупинена видача термінових паспортів у Києві і є проблеми у великих містах.

«Ми не маємо права відмовити людині, але можемо взяти розписку, що він знає про те, що паспорт можуть зробити в більший термін. Навантаження пікова, вже в серпні все буде нормально. Це особливо спекотне літо, вперше паспорта видають не за місцем проживання, ще й, приблизно, в 1,5 рази більше, ніж минулого літа », - сказав джерело.

Джерело: Forbes

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.