Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

П'ятниця, 28 червня 2013, 17:38

Щоб перевірити чи нагрілася сковорідка з оливою – в ніякому разі не лийте воду та не суньте пальці, - радить Даша Малахова

«Для того, щоб перевірити чи нагрілася сковорідка  з оливою – в ніякому разі не лийте воду та не суньте пальці. Найкращий варіант – взяти маленький шматочок страви, яку ви будете підсмажувати. Якщо, до прикладу, петрушка «зашкварчала» - тоді можна готувати», - таку пораду надала учасникам майстер –класу в рамках ІІ Гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці»  Даша Малахова.

Учасниками майстер-класу міг стати той, хто готує професійно або хотів навчитися куховарити. За декілька секунд Даша Малахова обрала 14 щасливчиків, котрим вручили почесні білі фартухи. За професійним столом опинилися школярі, студенти, гості міста та львів’яни. Готували – традиційні львівські страви: котлетки з картопельки, індичку з білими грибами та канапки з вареним яйцем та  сиром.

Процес приготування неважких страв зайняв півтори години.

Протягом цього часу народний майстер розповідала про безпеку на кухні, послідовність приготування страв та цікаві історії з її кулінарної практики. Учасники злагоджено та послідовно виконували вказівки пані Дарії. Кухня під відкритим небом  площі Ринок привертала до себе все більше уваги, зачаровуючи запахом готових страв.

Нагадаємо, що Ярмарок страв Львівської кухні триватиме до 30 червня. За цей час ви можете потрапити на ще 2 майстер –класи від Даші Малахової : 29 червня об 17.00 відбудеться дискусія львівських страв на кухні просто неба за участю відомих  львів’ян. Та 30 червня об 14.00 дитячий майстер клас «готуємо Львівський дитячий сирник!»

Даша Малахова – актриса, телеведуча, автор кулінарних програм, засновниця кулінарної школи «Картата Потата», походженням зі Львова.  

Сьогодні у Львові розпочався фестиваль "Львів на тарілці".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.