Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

Понеділок, 1 липня 2013, 10:54

У Львові вчора приземлилася делегація «Air Squadron»

Вчора, 30 червня, любителі старовинної авіації «Air Squadron» на чолі з Принцом Майклом Кентським приземлилися у аеропорту імені Данила Галицького у Львові.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У Міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького приземлились літаки Pilatus PC XІІ, Juliette, Whiskey, Alfa, Bravo, Charley (винищувачі), Lima (біплани).

Любителів старовинної авіації в аеропорту зустрічав голова ЛОДА Віктор Шемчук.

«Недавно ми приймали автоперегони з Пекіна до Парижу, а сьогодні  приймаємо не лише Принца Кентського, який розпочав свій візит в Україну з відвідин Львова, але й дуже багато людей, які опікуються розвитком авіації в світі. Це люди, яким вже немало років, але серед них є три керівники військово-повітряних сил Великобританії, також серед членів клубу є ті, хто  зацікавлений розвитком авіації в світі, а ще є люди, які робили спочатку свій бізнес, своє ім’я, а після цього вони займаються величною справою як розповсюдження ідеї перельотів, ідеї розвитку авіації на всій планеті», – сказав В. Шемчук.

Сьогодні «Air Squadron» перелитить до Києва

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.