Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

tvi.ua

Понеділок, 1 липня 2013, 18:07

Автомобілі, які зникли зі штрафмайданчика в Солонці, важко назвати автомобілями – Рудяк

Правоохоронці ведуть розслідування в кримінальному провадженні стосовно зникнення транспортних засобів з арештмайданчика у Солонці, міліціонери виявили майже половину викрадених автомобілів, багато з них у пунктах прийому металобрухту.

Про це на прес-конференції повідомив генерал-майор міліції Олександр Рудяк. 

"На окремо взятій території, метр на два чи два на три метри, лежить купка металобрухту сплющена після ДТП, чи лежить автомобіль на дві частини розірваний, чи стоїть автомобіль автомобіль-двійник 19 років на штрафмайданчику. Що з нього буле, не рухаючись ні туди, ні сюди?", – повідомив Олександр Рудяк. 

Знайдено вже більше 70 автомобів. Раніше прокуратура повідомляла, що загальна кількість зниклих  автомобілів – 148.  

Проте, поки не закінчиться перевірка, міліція не може заявити про точну кількість зниклих автомобілів. Проте правоохоронці заявили, що заяв від власників транспортних автомобілів не було.

Міліція передала документи справи у прокуратуру.

За словами Рудяка, більшість знайдених автомобілів виявили пунктах прийому металу брухту. Ці автомобілі знаходяться на штрафмайданчиках з 1991-го року. Більшість з них потрапила на арештмайданчик після ДТП. Також є автомобілі-двійники (з підробленими документами).

Вартість зниклих автомобілів в десятки разів менша ніж вартість за їхню стоянку.

Нагадаємо, що прокуратура Львівщини розпочала розслідування за фактом зловживання службовим становищем працівниками міліції під час зникнення 148 авто з арештмайданчику у селі Солонка Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.