Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lloydwolfphoto.blogspot.com

Середа, 3 липня 2013, 10:33

До Львова з концертом завітають володарі "Grammy" гурт "The Klezmatics"

За підтримки Посольства Америки в Україні, з нагоди 65-річчя держави Ізраїль у суботу, 27 липня, о 18.00 на сцені Львівської філармонії Львів почує всесвітньо відомого володаря премії Греммі американський гурт «The Klezmatics», який своїм концертом  відкриє ювілейний, V фестиваль «LvivKlezFest2013».

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

Це буде незвичайний концерт традиційної єврейської музики, що об’єднає унікальну комбінацію клезмерських, арабських, африканських, латиноамериканських та балканських мотивів, джазових ходів, запального панкового настрою та глибоких текстів.

26 років творчості «Клезматікс» подарували світу 9 альбомів енергійної, духовної, змістовної музики, яка дає нове визначення єврейському музичному мистецтву і виходить за межі усталених стереотипів. Глядачі та професійні критики одностайні в своїх відгуках та оцінках. Крім премії Греммі (2006 р.) за найкращий сучасний альбом у напрямку «World Music», гурт удостоєний Премії Tenco за досягнення у написанні пісень, Нью-Йоркської премії єврейської музики («Найкращий клезмерський гурт», 2006 р.) та двічі Премії німецької критики. А в музичному чарті Billboard пісні гурту «Клезматікс» потрапляли до кращої десятки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.