Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

argumentua.com

Середа, 3 липня 2013, 11:24

У Львові під стінами міліції знову протестуватимуть проти бездіяльності міліції (ВІДЕО)

Сьогодні, 3 липня, у Львові під стінами Головного управління МВС України у Львівській області знову проведуть мітинг "Пообідай біля управління МВС". Мітингуватимуть на захист жертви згвалтування у Варадіїївці − Ірини Крашкової, а також щоб нагадати міліції: "Нелюдам – кара, людям – захист". 

Про це Варіантам повідомили організатори акції.

"Нас б'ють – ми мовчимо, нас вбивають – ми замовкаємо навіки. Змовчиш сьогодні – маєш "шанс" стати жертвою завтра. Наша міліція нас більше не береже. Нас ніхто не вбереже, крім нас самих. "Міліцію кликати не треба, вони можуть добити!" – це благання Ірини про допомогу... у кого ж тоді шукати захисту?!", − повідомляють організатори.

"Ірина Крашкова стала не першою жертвою врадіївських "перевертнів у погонах". Не покарано нелюдів, що у 2011 і 2012 роках у Врадіївці жорстоко зґвалтували і вбили двох дівчат. Якщо таке безчинство і свавілля коїться на теренах одного населеного пункту, то про скількох мучителів навіки замовкли їх жертви по всій Україні?

Крашковій пощастило вижити. Але ми не можемо собі дозволити грати у лотерею, бо у цій країні наступною жертвою може стати кожен з нас", − зазначають організатори акції. 

Нагадаємо, аналогічна акція відбулася вчора, 2 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.