Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukranews.com

Четвер, 4 липня 2013, 09:49

Садовий обіцяє, що низькопідлоговий трамвай їздитиме по Львову вже з осені

В липні низькопідлоговий трамвай проходитиме тестування, а з осені мав би вийти на лінію.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба ЛМР.

"На сьогодні трамвай є власністю «Електрону». Підприємство повинне провести всі випробування, всі тести. Це дуже складний процес, тому що ця продукція не випускалася в Україні. Це перший приклад. Має бути відповідний сертифікат, має бути відповідна обкатка на львівських коліях. Тільки після цього ми зможемо юридично оформити документи і брати його на баланс. Ми плануємо, що як рейсовий цей трамвай вже з осені вийде на трамвайні колії", - зазначив Садовий.

"Ми дійсно очікуємо, що в липні він зможе виїхати на тестування. Він курсувати буде, але курсуватиме він в тестовому режимі без людей. Тому, як мене інформували, він буде спочатку тестуватися в нічний час, коли колії є вільні, без перешкод. Відповідна кількість годин мусить бути обкатки, всі сертифікати. Тільки після цього ми юридично отримаємо цей трамвай у користування. Бо братиме його місто, тому що тендер місто проводить, а вже потім ми передамо його на баланс «Львівелектротрансу», - відзначив мер Львова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.