Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lviv-online.com

Вівторок, 9 липня 2013, 11:06

На документи для підземного туристичного маршруту Львівська міськрада потратить майже 2 млн грн

Управління охорони історичного середовища Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовило розроблення документації для підземного туристичного маршруту центром міста за 1 млн 820 тис. грн у МПП “Архітектурна майстерня “Симетрія”.

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

До вересня 2013 року має бути готова проектно-кошторисна документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту”, ескізний проект “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб туристичного маршруту з визначенням його траси”, проектна документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту” і робоча документація “Реставрація та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту”.

У документації повідомляється, що загальна довжина підземного туристичного маршруту – 800 м. А закупівлю здійснено за кошти міжнародної технічної допомоги по програмі транскордонного cпівробітництва Польща – Білорусь – Україна 2007-2013 у рамках проекту “Підземне місто: розвиток і популяризація транскордонного туризму завдяки створенню транскордонного туристичного маршруту підземними трасами Львова, Жешува, Любліна” та кошти місцевого бюджету.

Статтю про туристичні підземелля Львова можна прочитати тут.

Джерело:Наші Гроші. Львів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.