Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

openstudy.org.ua

Середа, 10 липня 2013, 10:28

На "Південному" відкриють виставку весільних короваїв

Відкриття виставки-презентації весільних короваїв відбудеться у торговому центрі «Весільний дім» на території ТВК «Південний» у п’ятницю, 12 липня, о 15 годині. Під час виставки львів’янам презентуватимуть близько півсотні різновидів весільних короваїв від «Фабрики короваїв ручної роботи».

Про це повідомляє прес-служба ТВК "Південний".

За словами організаторів, дата відкриття виставки є доволі символічною, адже 12 липня ми святкуємо свято Петра і Павла та закінчення «Петрівки» - одного із чотирьох багатоденних постів церковного року, після якого починається найгарячіший весільний сезон. Відтак усі майбутні молодята, а також їхні батьки і близькі зможуть не лише побачити унікальні короваї, але й скуштувати випічку на смак.

У рамках презентації ведучі розкажуть багато цікавого про українські традиції, пов’язані із короваями. На огляд відвідувачів будуть представлені як традиційні короваї, так і сучасні короваї у різних стилях – «українська вишиванка», «європейський», «модерн». Усі учасники презентації, які замовлять весільний коровай 12 липня, отримають приємну знижку на своє замовлення.

Виставка-презентація весільних короваїв на «Південному» триватиме з 12 до 14 липня. Проте після закриття виставки, «Фабрика короваїв ручної роботи» відкриє своє представництво саме у спеціалізованому торговому центрі «Весільний дім».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.