Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

naturalist.if.ua

Середа, 10 липня 2013, 11:19

На Львівщині відсвяткували 15-ту річницю створення Яворівського національного природного парку

З нагоди 15-ї річниці утворення Яворівського національного природного парку та професійного свята Дня працівника природо-заповідної справи в екопросвітницькому центрі парку відбулись урочисті збори трудового колективу.

Працівників Яворівського НПП привітали керівники міста, області та району, директори профільних департаментів Львівської облдержадміністрації, міністерств та служб, а також представники наукових кіл та громадських організацій, які відзначили вплив природоохоронної організації на соціально-екологічний розвиток регіону, повідомляє прес-служба ЛОДА. 

Кращим працівникам Яворівського НПП вручили грамоти Львівської ОДА, Львівської обласної ради, Яворівської РДА, Яворівської районної ради, селищної ради смт. Івано-Франкове.

Учасники урочистих зборів спільно із запрошеними гостями переглянули нові відеофільми про діяльність Яворівського НПП, експозиційні виставки екоцентру на природничу тематику.

В рамках святкування 15-ї річниці утворення Яворівського НПП започатковано проведення на території парку етнофестивалю «Яворівська бавниця», який відновлює традиції регіону середини 30-х років минулого століття із носіння жіночого головного убору бавниця. Також на території парку відбулось свято Івана Купала в с. Лелехівка в районі екостежки Івана Франка та на відпочинковій базі с.Верещиця відбулись масове гуляння та спортивні змагання.

Всього в заходах взяло участь до 1000 мешканців та гостей свята різних вікових категорій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.