Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

chudovo.org

Четвер, 11 липня 2013, 12:23

Львівська ОДА співпрацюватиме з Лейпцизькою торговою палатою

Львівська ОДА, Львівська торгово-промислова палата та Лейпцизька торгово-промислова палата підпишуть Меморандум про співробітництво до 2016 року. 

10 липня в м. Кам’янка-Бузька відбулося засідання за  «круглим столом» з питання обговорення регіонального розвитку економіки та підтримки підприємництва, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У засіданні взяли участь директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації Денис Шмигаль, а також представники Львівської торгово-промислової палати, Лейпцизької торгово-промислової палати, керівництво Кам’янка-Бузької міської ради та бізнес актив району.

Під час засідання підприємцям надано практичні консультації щодо ведення підприємницької діяльності. Розглянуто питання сплати податків та зборів, взаємодії з державними та контролюючими органами. Також  надано кваліфіковані консультації з приводу відмінностей та особливостей ведення бухгалтерської діяльності фізичними особами, фізичними особами-підприємцями та юридичними особами. Підприємці мали можливість особисто задати запитання експертам з приводу практичних аспектів підприємницької діяльності.

Учасники зустрічі також обговорили питання створення індустріального парку на базі колишнього військового містечка та запланували подальші кроки щодо впровадження даного проекту.

Відповідно до попередніх погоджень, заплановано підписання Меморандуму про співробітництво між департаментом економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації, Львівською торгово-промисловою палатою та Лейпцизькою торгово-промисловою палатою до 2016 року.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.