Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

П'ятниця, 12 липня 2013, 13:47

Мешканці гуртожитку на Зеленій звинувачують у бездіяльності посадовців Садового

Мешканці гуртожитку по вулиці Зеленій, 57 написали відкритого листа до міського голови Андрія Садового, у якому піднімають питання бездіяльністі органів самоврядування щодо управління житловим фондом.

Про це йдеться у відкритому листі зверненні до міського голови та депутатів Львівської міської ради, повідомляє коремпондент Варіантів.

«У 2010 році мешканці міста Львова делегували управління майном та ведення господарювання у місті Вам, Андрію Івановичу, та новообраному депутатському складу. Однак бездіяльність органів місцевого самоврядування та небажання виконавчими структурами Львівської міської ради виконувати положення Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», відсутність умов для оплати коштів за утримування будинку та прибудинкової території створюють враження бездарного управління віреним Вам житловим фондом територіальної громади, який за таких умов не уникне руйнації», - йдеться у листі.

Нагадаємо, що з 2008 року «Львівські авіалінії», які винаймали цей гуртожиток у Львівської міськради для своїх працівників, почали ліквідовувати. Процес не завершили й досі, а мешканці будинку, уже 4 роки не мають опалення та не можуть укласти жодних договорів через відсутність балансоутримувача. 1 липня цього року закінчився договір про надання електроенергії, який мешканці теж не можуть відновити.

«Даний будинок являється ласим шматком для когось і його просто хочуть забрати з вигодою для себе а не для людей. У нас є два варіанти для чого це потрібно. Із будинку хочуть зробити готель, або його хоче викупити хтось із депутатів-опозиціонерів», - додала Олександа Баб’як, голова міської організації «Памолодь».

Якщо найближчим часом не буде вирішено питання із наданням комунальних послуг, то мешканці будуть подавати до суду за бездіяльність посадових осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.