Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

megaobzor.com

Понеділок, 15 липня 2013, 17:18

На Львівщині створять соціальний інтернет-магазин

Департамент економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості ОДА спільно із Сокальською агенцією регіонального розвитку, в рамках виконання Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2013-2015 роки, започатковує нову соціальну ініціативу – «Створення соціального інтернет-магазину».

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що метою цієї ініціативи є сприяння розвитку соціального підприємництва, допомога громадським організаціям, соціально -орієнтованим підприємствам, інституціям, особам з обмеженими фізичними можливостями здійснювати промоцію виробленої ними продукції через інтернет.

Серед основних завдань створення такого інтернет-магазину:

1. Популяризація та розвиток соціального підприємництва.

2. Розвиток соціальної відповідальності серед бізнесу та громади Львівщини.

3. Допомога громадським організаціям та особам з інвалідністю у розвитку їх талантів, реалізації ідей, здоровій конкуренції на ринку праці, покращенні їх матеріального становища.

Як зазначають у департаменті економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості, на Львівщині є чимало організацій та інституцій, які залучають до трудової адаптації людей з обмеженими можливостями, шукають шляхи активізації та підвищення їх рівня соціальної й трудової реабілітації.

Переважно громадські організації займаються проведенням навчань, тренінгів, професійних курсів. Чимало з них виготовляють вироби ручної роботи: з бісеру, лози, деревини, вишивки, художні роботи на склі тощо. До виробництва залучаються й особи з особливими потребами, для яких це один із способів інтеграції в суспільство та можливість отримати доходу.

Проте на сьогодні часто виникає проблема промоції та збуту виготовленої продукції. Саме тому проект створення інтернет-магазину покликаний сприяти професійному розвитку соціальних підприємців, аби соціальність була додатковою конкурентною перевагою при просуванні свого товару чи послуги.

Зазначимо, що першим кроком до реалізації цієї соціальної ініціативи є формування бази даних для розміщення інформації про вироби та послуги громадських організацій та окремих приватних осіб в т.ч з особливими потребами. Саме тому запрошуємо до співпраці та партнерства зацікавлені організації та громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.