Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

kiev.pravda.com.ua

Вівторок, 16 липня 2013, 09:53

Молоді велосипедисти Львівщини успішно завершили Чемпіонат Європи

8-14 липня 2013 року в м.Анадіа (Португалія ) відбувався юнацький чемпіонат Європи з велосипедного спорту на треку серед спортсменів віком до 23 років (U-23).

Про це Варіанти повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

У складі збірної команди України достойно змагалися двоє вихованців львівської школи велоспорту Роман Гладиш (тренери А. Каргут, В. Шаповал, В. Петришин) та Тетяна Клімченко (тренери О. Тичко, В. Рудько).

У парних перегонах з-поміж юніорів Роман Гладиш разом з вінничанином Владиславом Кремінським став срібним призером цього представницького велосипедного форуму.

Основна боротьба на цій тридцятикілометровій дистанції (120 кіл) розгорнулася між двома французькими командами та українцями. Наш дует прийшов до фінішу першим, однак за очками поступився французам Джордану Левасс’єру та Корентіну Ерменаульту.

Дещицю не вистачило до п’єдесталу пошани Т. Клімченко, яка у груповій гонці посіла 4 місце.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.