Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Четвер, 18 липня 2013, 09:53

Цьогоріч у селах Львівщини постане 100 антивандальних спортивних майданчиків

З метою активізації залучення мешканців сільської місцевості до занять фізичною культурою та спортом, у 2013 році у сільській місцевості Львівщини буде облаштовано 100 антивандальних спортивних гімнастичних майданчиків.

Такі заходи будуть здійснені в рамках виконання обласної програми підтримки та розвитку спорту в сільській місцевості на 2013 рік, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 20.06.2013 № 795, передає прес-служба Львівської ОДА.

Загальна вартість таких робіт у 2013 році складатиме 500 тис.грн. коштів обласного бюджету, за які у кожному з 20 районів області буде обладнано по п’ять таких майданчиків.

Наразі триває узгодження місць для їх встановлення, але при цьому очікується, що встановлення антивандальних гімнастичних майданчиків активізує розвиток масового фізкультурно-спортивного руху в сільській місцевості та сприятиме активному залученню осіб різного віку до активних занять руховою активністю та ведення здорового способу життя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.