Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

gazeta.lviv.ua

Четвер, 18 липня 2013, 12:32

На Львівщині запрацювала Українсько-Польська комісія з питань прикордонних вод

Вчора, 17 липня, розпочалися засідання Комісії про співробітництво у галузі водного господарства у відповідності до Угоди між Україною та Республікою Польща на прикордонних водах, яке триватиме до 19 липня. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Участь у відкритті ХІV засідання Українсько-Польської комісії з питань прикордонних вод взяв заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Сергій Василенко.

«Багатолітня співпраця допомогла вирішити багато проблем, що виникли на прикордонних територіях наших держав, це і у сфері охорони і використання прикордонних вод, поліпшення їх якості та збереження екосистем, обмеження скидання небезпечних речовин у водне середовище, збереження водних ресурсів, протипаводкового захисту, утримання стабільності проходження державного кордону», – розповів С.Василенко.

Відомо, що члени Комісії засідають у Мостиському районі.

Загалом під час засідання сторони розглянуть сучасний стан співпраці між Україною та Республікою Польща у галузі водного господарства на прикордонних водах.

Також Комісія заслухає звіти робочих груп про проведену у 2012 році роботу та прийме рішення щодо окремих питань, які виникли у процесі роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.