Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

portal.lviv.ua

Четвер, 17 травня 2012, 15:58

КОД запрошуватиме кандидатів на «оглядини»

Львівський комітет опору диктатурі вчора, 16 травня,  вирішив, що після того, як всі опозиційні сили подадуть списки своїх кандидатів-маоритарників до Верховної Ради, їх запрошуватимуть на засідання для обговорень.

«За два тижні коли «утрясуть» всі списки кандидатів, і залишиться по кілька представників від партій, ми їх запрошуватимемо по черзі на засідання і задаватимемо питання», - сказав голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик.

З ним погодився і депутат від «Нашої України» Олесь Старовойт, зазначивши, що таким чином можна буде всім разом обговорювати кандидатів на місці.

Також кандидатів в депутати будуть оцінювати за  прийнятими КОДом критеріями, та запропонують взяти участь в телевізійних дебатах.

Нагадаємо, згідно з критеріями КОДу, кандидатами в депутати не можуть бути представниками провладних партій, люди, що співпрацювали з радянськими спецслужбами, підкуповували виборців чи давали хабарі, та ті, які будучи депутатами, не голосували за принципові для опозиції питання.

Стати висуванцем від об’єднаної опозиції може мешканець Львівщини, який задекларував свої доходи та займає принципову та послідовну і стабільну політичну чи ідеологічну позицію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.