Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

basik.ru

П'ятниця, 19 липня 2013, 11:11

На Дрогобиччині правоохоронці вилучили партію макових головок

Дрогобицькі правоохоронці проводять оперативно-профілактичні заходи на виявлення незаконних посів маку та конопель. На даний час правоохоронці виявили 6 незаконних посівів.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

«Правоохоронці звертають увагу мешканцям Дрогобиччини на проведення профілактичного заходу. Мета заходу - профілактика незаконного обігу наркотиків, виявлення та знищення посівів снодійного маку чи конопель, а також запобігання фактам незаконної заготівлі наркотичної сировини, – повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович.

А нещодавно дільничні інспектори виявили та вилучили 2 тисячі 196 головок рослин маку на власній присадибній ділянці мешканки Дрогобицького району. Справжній нарковмісний “врожай” зібрали дільничні інспектори міліції Дрогобицького міського відділу: Василь Бойко, Іван Фок та Дмитро Огар. Правоохоронці вилучили та завантажили в автомобіль макові рослини. На даний час нарковмісні рослини скеровано до НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області для проведення відповідних експертиз.

Матеріали внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.