Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

typical.if.ua

Понеділок, 22 липня 2013, 17:48

У середу перекриють частину вулиці Шевченка

З середи на ремонт закриють вул.Шевченка на ділянці від церкви Анни і до місця будівництва транспортної розв’язки. Проїзд по вул.Клепарівській буде закрито.

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

Як розповів в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта, оскільки на минулій сесії ЛМР додано 9 млн грн., то цього року зроблять не тільки транспортну розв’язку,а й відремонтують частину вул.Шевченка. 

Нагадаємо, у Львові будують транспортний вузол на перехресті вул.Городоцька – Шевченка. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, виконавцем – ПАТ «ЛСБМУ-1».

Реконструкція транспортного вузла на перехресті вулиць Городоцької – Т.Шевченка проводиться, аби розвантажити існуюче перехрестя вулиць Городоцької – Т.Шевченка і максимально підвищити пропускну здатність автотранспорту та міського електротранспорту.

Зараз проводять роботи з демонтажу бруківки, трамвайної колії, влаштування дорожнього корита (виконано 1100 кв. м), демонтовано нежитловий будинок, який місто викупило для суспільних потреб (площа - 268,8 кв. м)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.