Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 23 липня 2013, 12:32

Канівець повертається в фракцію "Батьківщина"

Народний депутат Олег Канівець заявляє про своє повернення у фракцію "Батьківщина".

Про повідомляє офіційний сайт Олега Канівця.

Його рішення пов'язано з недавнім рішенням президії політради ВО "Батьківщина", яка 17 липня відсторонила Віктора Швеця з посади партійного куратора Львівської області. На його місце обрано Сергія Власенка.

Канівець вважає, що таким чином він підтвердить сказане раніше. Свій вихід з фракції 4 квітня 2013 року Канівець пояснював не політичними міркуваннями, а внутрішніми інтригами, які проти нього плели партійний куратор Львівщини Швець та голова обласної організації "Батьківщини" Роман Ілик.

Народний депутат зазначає, що нині для повернення у фракцію в нього немає жодних особистих перепон. Коментуючи свою заяву, він запевнив, що також не висуватиме якихось інших умов.

Також Олег Канівець наголошує, що нині актуальною є заява про повернення у фракцію за умов відсторонення Швеця з посади куратора Львівщини. Цю заяву Канівець написав на ім'я Арсенія Яценюка ще 8 квітня. Однак, за потреби, народний депутат може повторно подати відповідну заяву про вступ до парламентської фракції партії "Батьківщина". Її він має намір офіційно зареєструвати на початку наступної сесії.

Нагадаємо, що 4 квітня 2013 року Канівець вийшов із фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". За заявою самого депутата це відбулось у відповідь на бездіяльність її керівництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.