Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

epochtimes.com.ua

Вівторок, 23 липня 2013, 14:06

У Львові проведуть навчання для осіб, яким за 45

Львівський міський центр зайнятості надає можливість здобути нову професію або підвищити свій професійний рівень шляхом одноразоваго отримання ваучера на навчання для осіб осіб віком 45 років і старше.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Для отримання ваучера до Львівського міського центру зайнятості заяві слід подати: паспорт, трудову книжку, документ про освіту та реєстраційний номер облікової картки  платника податків (крім осіб, котрі через свої релігійні переконання відмовилися від його прийняття). У разі, коли трудова книжка зберігається за місцем праці,— її копію, засвідчену роботодавцем. 

Вартість ваучера встановлюється в межах вартості навчання і не може перевищувати десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, визначеного законом на момент прийняття рішення про його видачу. 

Перелік професій, за якими можна пройти перепідготовку, набути спеціалізацію або підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013р. № 207. 

Окрім того, проходження навчання може бути обрано у будь — якому навчальному закладі України, котрий має акредитацію на вищезгаданій професії та спеціальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.