Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

algonews.com.ua

Четвер, 25 липня 2013, 11:03

У Львові на вокзалі з'явилися «туристичні» камери зберігання

Для обслуговування таких організованих груп на вокзалі станції Львів нещодавно відкрили нове окреме приміщення для зберігання до 200 одиниць вантажу.

Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Особливо актуальною така послуга є у літній та зимовий період, коли через Львів у різні куточки Західної України їдуть відпочивальники, туристи, лижники, дитячі екскурсійні групи.

Тепер для зберігання їхніх речей працюватимуть не лише дві стаціонарних та дві автоматичних камери зберігання (загалом на понад дві тисячі комірок), але і цей окремий відділ на 200 місць багажу.

Про місце розташування  камер зберігання на вокзалі повідомляють яскраві вказівники, а допомогу у переміщенні багажу пасажирам надають як залізничні носії, так і кваліфіковані і обов’язково фізично сильні та витривалі працівники камер зберігання.

Вони ж і підкажуть керівникам туристичної групи про можливість залишити свої речі у новій – «туристичній» — камері схову. Вартість послуг від місця зберігання речей не залежить. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.