Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 30 липня 2013, 09:34

На Львівщині затримали за «хабар» голову селищної ради

Співробітники Управління СБУ у Львівській області спільно з працівниками прокуратури викрили керівника однієї селищної ради Миколаївського району, який вимагав та одержував щомісячну сплату неправомірної вигоди від багатодітної жінки за безперешкодну видачу довідки про склад сім’ї, необхідної для отримання державної матеріальної допомоги

Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

29 липня ц.р. правоохоронці затримали посадовця «на гарячому» у його службовому кабінеті під час одержання ним від місцевої мешканки чергової тисячі гривень. Таку суму він щомісяця отримував з початку 2013 року від жінки, на утриманні якої перебуває десятеро неповнолітніх дітей.

За матеріалами СБУ органами прокуратури розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.