Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

pravda.lutsk.ua

Вівторок, 30 липня 2013, 10:49

Фестиваль "Бандерштат" пройде під гаслом опору провладному режиму

Фестиваль "Бандерштат-2013", який пройде 3-4 серпня у Луцьку, набуде політичних мотивів опору існуючі владі в країні, про що засвідчує участь в ньому опозиційних політиків.

Про це Варіанти повідомляють організатори фестивалю.

В межах фестивалю виступлять такі українські журналісти, як Мустафа Найєм, Роман Вінтонів, Юрій Макаров, а також народний депутат Микола Княжицький, екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, активісти громадської кампанії на захист сім’ї Павліченків.

На Великій сцені фестивалю виступатимуть 16 гуртів з різних міст України та один гурт з Білорусі. Хедлайнерами «Бандерштату» стануть легендарні українські рок-гурти «Скрябін» і «Тартак». Також на фестивалі гратимуть колективи Етнатерра (Володимир-Волинський), Різак (Калуш), ЗЛАМ (Київ), Кімната Гретхен (Дніпропетровськ),KETO (Луцьк), Етсетера (Суми), Sciana (Брест, Білорусь), Golev (Луцьк), Механічний Апельсин (Львів), Panke Shava (Київ), Триста8ісім (Ужгород), Холодне Сонце (Тернопіль), Кораллі (Івано-Франківськ), O.TORVALD (Київ), Залізний Хрест (Львів).

Дві ночі поспіль на фестивалі працюватиме акустична сцена, а ще глядачі матимуть змогу переглянути нові українські фільми в кінотеатрі.

Відвідувачі фестивалю зможуть зустрітись з ветераними УПА, оглянути тематичні виставки та експозиції, прослухати лекції на тематику історії УПА та національних героїв України.

Крім того, на території діятиме так зване «дитяче містечко» для всіх, хто буде на фестивалі з дітками.

Також в програмі фестивалю будуть традиційні для «Бандерштату» історична реконструкція, різноманітні майстер-класи, патріотичні квести, татуювання та боді-арт патріотичного змісту, флешмоб, етнічна ярмарка, спортивні змагання.

Фестиваль пройде на території іподрому в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки міста Луцька.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.