Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

siver.com.ua

Вівторок, 30 липня 2013, 11:08

За порушення природоохоронного законодавства відповідальність посилиться

Кабінет Міністрів України прийняв постанову “Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної внаслідок порушення законодавства про природно-заповідний фонд”.

Про це повідомляється на сайті Держекоінспекції у Львівській області.

Проект постанови розроблено на виконання вимог статті 8 Закону України “Про природно-заповідний фонд України” щодо встановлення підвищеної відповідальності за порушення режиму, зниження та пошкодження заповідних природних комплексів та об’єктів як таких, що підлягають особливій охороні.

Реалізація зазначеного нормативно-правового акту дасть змогу посилити відповідальність суб’єктів господарювання за порушення вимог природоохоронного законодавства в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду та забезпечити виконання вимог законодавства щодо впровадження відповідальності у порівнянні з територіями, що не мають спеціального охоронного статусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.