Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

loda.gov.ua

П'ятниця, 9 серпня 2013, 10:54

У Львівській національній галереї мистецтв відкриється виставка Василя Боднарчука «Між літами»

Сьогодін, 9 серпня відбудеться відкриття виставки кераміки та малярства Василя Боднарчука «Між літами» у залах Львівської національної галереї мистецтв.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На виставці автор презентує 47 живописних творів від початку 1980-х років до сьогодні та 50 керамічних панно, створених у період з 1990-х до 2010-х років. Особливістю творчих робіт Василя Боднарчука в кераміці є мистецьке поєднання у них графіки, пластики та малярства.

Митець є визнаним представником українського сучасного мистецтва, який своєю творчою працею гідно репрезентує національну культуру як в країні, так і за її межами. Твори Боднарчука В.Д. зберігаються в колекціях Музею сучасного українського образотворчого мистецтва (м.Київ), Музею етнографії та художнього промислу (м.Львів), Національного музею-заповідника українського гончарства в Опішному, багатьох галерей мистецтва, приватних колекцій в Україні, США, Канади, Польщі, Росії.

Початок о 16.00 годині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.