Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

styknews.info

П'ятниця, 9 серпня 2013, 11:13

Тягнибок, Кличко і Яценюк відповідальні за кожен день перебування Садового посаді мера Львова, – ГО "Спас"

Арсенію Яценюку, Олегу Тягнибоку та Віталію Кличку надіслані заяви з попередженням про відповідальність перед виборцями їх політичних сил загалом та представників у Львівській міській раді зокрема – за кожний день перебування мера Львова Андрія Садового на своїй посаді.

Про це повідомляють в ГО «СПАС».

Від політичних лідерів чекають означеної та озвученої позиції з питання достроковго припинення повноважень чинного міського голови Львова Андрія Садового. Якщо керівники партій нагадають головам фракцій своїх однопартійців у Львівській міській раді про законні і моральні підстави для дострокового припинення повноважень міського голови Львова, то можна вважати що ці політичні партії свої обіцянки львів’янам виконують, а на наступному засіданні міських депутатів відбудеться таємне голосування, наголошують громадські активісти.

Нагадуємо, раніше активісти ГО «СПАС» надіслали всім львівським депутатам заяви з вимогою провести таємне голосування з питання дострокового припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового на першому наступному засіданні. В заявах подані аргументи та навіть запропонований проект ухвали разом з пояснюючою запискою до нього.

«Ми подали заяви нардепам, лідерам Удару, ВО Свобода та Батьківщина (Фронт Змін). В заявах нагадали про існування правових підстав для імпічменту меру Садовому та про озвучену ще в 2010 році опозиційну позицію депутатських фракцій зазначених політичних партій. Свої обіцянки необхідно виконувати, а позицію обстоювати. Від Олега Тягнибока, Віталія Кличка та Арсенія Яценюка - ми чекаємо на відповідні листи головам фракцій у Львівській міській раді» - зазначає заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.