Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

varianty.net

П'ятниця, 9 серпня 2013, 11:53

На Дрогобиччині жінка обманула міліціонерів, що їй викрали дитину

У чергову частину Дрогобицького міського відділу міліції звернулась 23-річна мешканка міста Дрогобича. Жінка повідомила, що невідомі особи викрали її дворічну дитину, а саму її пограбували.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Перевіряючи вказані жінкою факти, охоронці правопорядку з’ясували, що того дня молода мама перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Саму ж подію про пограбування та викрадення малолітньої дитини жінка вигадала, щоби приховати власну недбалість та безвідповідальність.

Зокрема, того вечора жінка, перебуваючи на підпитку, обміняла на оковиту власні речі. Що більше, жінка умудрилась залишити свою дитину на вулиці та вигадала феноменальні історії про пограбування та викрадення її малечі. 

Попри вигадану історію, правоохоронці все-таки встановили, що остання, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, залишила власну дитину у відпочинковому комплексі. На щастя, дитину знайшли працівники вказаного вище закладу. Дитина здорова, їй нічого не загрожує.

На цей час співробітники Дрогобицького міського відділу міліції проводять перевірку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.