Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ecologik.wordpress.com

П'ятниця, 9 серпня 2013, 18:11

Підприємство у Львові хоче заховати сміття рекламою

Зовнішня реклама ТзОВ "Пам'ять" на вул. Б.Хмельницького, 214, дозвіл на розміщення якої підприємству надав виконком Львівської міської ради, приховуватиме сміття.  

Дозвіл на розміщення зовнішньої реклами ТзОВ "Пам'ять" виконком надав на своєму засіданні сьогодні, 9 серпня, інформує кореспондент Варіантів.

Під час демонстрування слайдів з фото місця на Б. Хмельницького, де планувалось розмістити рекламу, було показано і фото купи сміття.

"Це зробили таку світлину, що ця реклама закриває сміття", - повідомила директор департманету економічної політики Львівської міськради Ірина Кулинич.

Заступник міського голови Львова Олег Синютка прокоментував фотографію наступним чином:

"У мультфільмі "Простоквашино" був такий момент, питали "Какая польза от этой картины?" і на це відповідали "От этой картины очень большая польза, она закрывает дырку в стене".

В результаті виконком таки погодив ТзОВ "Пам'ять" розміщення зовнішньої реклами в цьому місці.

Нагадаємо, сьогодні, 9 серпня, виконком Львівської міської ради визначив 5 підприємств виконавцями послуг зі збирання, зберігання та перевезення твердих побутових відходів у Львові.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.