Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

isport.ua

Понеділок, 12 серпня 2013, 09:07

Львівський рапірист став бронзовим призером чемпіонату світу

В індивідуальних змаганнях чоловіків-рапіристів Чемпіонату світу 2013 з фехтування в Будапешті представник львівської школи фехтування Ростислав Герцик виборов бронзову нагороду.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Для української команди – це перша нагорода, завойована українським спортсменом на світовій першості за останні 13 років у цьому виді зброї (в 1999 році киянин Сергій Голубицький піднімався на найвищий щабель п’єдесталу пошани світового форуму).

На шляху до медалі вихованець Заслуженого тренера України Сергія Гаравського переміг триразового чемпіона світу Пітера Йоппіча з Німеччини, переможця етапу Кубка світу в Гавані американця Рейса Імбоден і віце-лідера світового рейтингу Андреа Кассара з Італії.У півфіналі Ростислав зустрівся з росіянином Артуром Ахматхузіним. З самого початку поєдинку львів’янин захопив ініціативу і вже до кінця першого раунду повів у рахунку 8:4, але дала про себе знати травма руки, завдяки чому Ахматхузіну вдалося не тільки зрівняти рахунок 8:8, але і одержати в підсумку перемогу з рахунком 15:10.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.