Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lpravda.com

Понеділок, 12 серпня 2013, 17:17

Фінансові інспектори виявили порушення на "Шахті "Надія" на 1,4 млн грн

Фахівці Держфінінспекції у Львівській області виявили порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму 1,4 млн грн під час ревізії державного Відкритого акціонерного товариства «Шахта «Надія» у Червонограді.

Про це йдеться на сайті Держфінінспекції України.

Зокрема, посадові особи товариства надали благодійну, спонсорську та фінансову допомоги в обсягах, вищих, ніж це передбачено фінансовим планом. Це призвело до зайвого витрачання 900 тис. грн.

Окрім того, товариство власним коштом оплатило поточний ремонт об'єкта, який не обліковується на його балансі, через що незаконно витрачено 300 тис. грн.
Ще понад 300 тис. грн товариство витратило на придбання двох легкових автомобілів, які далі надані в оренду двом державним установам.

Також фінінспектори виявили, що посадові особи шахти «Надія» без проведення визначених законодавством закупівельних процедур придбали товарно-матеріальних цінностей, основних засобів і послуг на загальну суму 28,1 млн грн.

За недотримання законодавства на посадових осіб товариства складено 14 протоколів про адміністративне правопорушення, а матеріали ревізії передано до правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.