Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

versii.if.ua

Вівторок, 13 серпня 2013, 10:00

Молодіжна збірна України зіграє з греками сьогодні на "Арені Львів"

Сьогодні футбольна молодіжна збірна України в рамках підготовки до старту в кваліфікації до ЧЄ-2015 проведе контрольний поєдинок проти збірної Греції на «Арені Львів».

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Загалом, матчем зі збірною Греції молодіжна збірна України відкриває матчі чоловічих національних збірних на «Арені Львів». Цей матч стане генеральною репетицією перед матчем молодіжних збірних Україна-Хорватія, що пройде на «Арені Львів» 9 вересня та матчем національних збірних Україна-Сан-Марино, що відбудеться 6 вересня.

Як зазначив директор стадіону «Арена Львів» Роман Черхавий, матч між молодіжними командами України та Греції розпочнеться о 19:30 год. Вартість квитків – 20-40 грн. Придбати їх можна у мережі магазинів «Вухо.Ком».

Нагадаємо, до стадіону курсують міські автобуси №3а, 10, 25, 40 (ТЦ «Кінг Крос Леополіс») та тролейбуси №3 та 25 (Автовокзал).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.