Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 13 серпня 2013, 12:12

14,3 тисячі сімей Львівщини отримують субсидії на комунальні послуги

Місцеві органи праці та соцзахисту населення реалізують державну програма житлових субсидій, яка спрямована на допомогу конкретній сім’ї і у певній мірі зняла соціальну напругу серед найбідніших категорій населення.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Станом на сьогодні використовують своє право отримувати субсидію на оплату житлово-комунальних послуг 14 347 сімей, що складає 1,8 відсотка від загальної кількості сімей. Організаціям, що надають житлово-комунальні послуги перераховано 52,1 млн.грн. з урахуванням погашення заборгованості за 2012 рік.

Для громадян, які звертаються за призначенням субсидії, прийом документів проводиться за спрощеним Порядком надання населення субсидій, а саме: уповноважений власник житла подає заяву та декларацію про доходи та майновий стан.

У разі підвищення цін на оплату житлово-комунальних послуг, органами праці та соціального захисту населення проводиться автоматично перерахунок розміру субсидії сім’ям, які перебувають на обліку як одержувачі субсидій.

З метою недопущення черг прийом документів здійснюється місцевими органами праці та соціального захисту населення щодня без обідньої перерви (при потребі з продовженим робочим днем та у вихідні дні), а також забезпечено можливість попереднього запису на прийом та отримання консультацій у телефонному режимі з питань що пов’язані з призначенням житлових субсидій.

Для надання більш детальних роз’яснень з питань надання субсидії у кожному конткретному випадку у всіх управліннях (відділах) соціального захисту населення відкрито телефони “гарячої “ лінії, у тому числі у департаменті соціального захисту населення обласної державної адміністрації (235 24 70).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.