Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 13 серпня 2013, 14:14

"Майстерня шоколаду" може обмежитися штрафом за конструкцію на фасаді Сербської, 3

Коли документи стосовно оздоблення фасаду на Сербській, 3 у Львові надійдуть до Галицької РДА, адмінкомісія розгляне, як покарати порушника, але оскільки конструкція не має рекламного характеру, власник може обмежитися лише штрафом.

Про це на прес-конференції повідомила начальник управління охорони історичного середовища Львівської міськради Лілія Онищенко, передає кореспондент Варіантів.

На найближчому засіданні адмінкомісії Галицького району розглянуть порушення оздоблення фасаду Львівської майстерні шоколаду, що на вул. Сербській, 3.

"Це ні рекламна конструкція, ні вивіска, ми не можемо це класифікувати. Це є додатковий декор. Відповідно до закону ми зробимо протокол про порушення, який буде розрозглядати адмінкомісія, і адмінкомісія прийме рішення про розмір штрафу", - зазначила Онищенко.

Також Лілія Онищенка зазначила, що так як і ситуації на Староєврейській, 9, власник "Майстерні шоколаду" може мати дозвіл з Києва, тоді Львівська влада буде безсилою.

Нагадаємо, нещодавно Львівську майстерню шоколаду, що на вул. Сербській 3, оздобили мідними фігурами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.