Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.infocar.ua

Четвер, 15 серпня 2013, 09:00

6 вересня продовжать рух громадського транспорту через матч національної збірної

Аби забезпечити якісне перевезення вболівальників на матч Україна-Сан-Марино, буде продовжено рух громадського транспорту, посилено його склад, а також курсуватимуть додаткові експрес-маршрути з пл. Петрушевича. 

Про це повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

Для забезпечення комфортного доїзду вболівальників на матч, який відбудеться 6 вересня на новому стадіоні, буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 5) та продовжено графік роботи до 01.00-01.30 год.

Буде запроваджено експрес-маршрути від пл. Петрушевича до ТЦ «Кінг Крос» та вул Вернадського, які курсуватимуть від 18.00 год. Також заплановане часткове обмеження руху приватного автотранспорту на вулицях, які провадять до стадіону з північної сторони.

Як зазначають в управлінні транспорту та зв’язку, якщо розраховувати на наповненість стадіону в 30 тис осіб, то передбачається, що громадським транспортом скористається 10,5 тис осіб, ще 9 тис осіб доїжджатимуть на стадіон власним автотранспортом.

Відтак, аби вчасно довести усіх вболівальників, до матчу збільшиться на 4 одиниці кількість тролейбусів та на 5 одиниць кількість автобусів, додатково працюватиме 12 експрес-автобусів з пл. Петрушевича.

«Така логістична схема розпрацьована на час проведення подій на стадіоні «Арена Львів». За такою ж схемою здійснювалось обслуговування вболівальників під час матчів Євро 2012», - додав Олег Вілюра, в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

До матчу на стадіон «Арена Львів» вболівальників перевозитимуть штатними маршрутами 12 тролейбусів та 14 автобусів. Додатково будуть працювати 12 експрес-автобусів, які курсуватимуть по мірі наповнення на пл. Петрушевича.

Аби вчасно вивезти вболівальників зі стадіону після матчу, кількість експрес-автобусів буде збільшена до 20 одиниць, кількість автобусів та тролейбусів на штатних маршрутах буде такою ж.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.