Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ridna.ua

Четвер, 15 серпня 2013, 11:41

У Львові буде відкрито 11 додаткових груп в дитсадках до кінця року

За цей рік запланували відкрити 15 додаткових груп в дитячих садочках Львова. Це означає, що ще близько 500 діток займатиметься у дошкільних навчальних закладах міста.

Вже працює 4 такі додаткові групи на вулиці Чукаріна, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Як розповідають в управлінні освіти ЛМР, поки що ці групи прогулянкові, та вже з початку  вересня перейдуть на повний день.

«До кінця цього року до півтисячі дітей у Львові додатково підуть в садочки. Таке ж плануємо і на наступний рік. Ми повинні повністю питання дитячих місць закривати. Для міста і для нас зокрема дуже важливо, аби кожне львівське дошкільнятко мало можливість займатись у групах», - розповіла Галина Слічна, начальник управління освіти ЛМР.

До кінця цього року у Львові запрацює ще 11 додаткових груп. З вересня на вул.Ярославенка та у 70-й школі, у вересні-жовтні – у 104-й, у 52-му дитячому садочку. У грудні почнуть діяти три додаткові групи у 23-й школі, також ще три групи планують відкрити на вул. Чукаріна.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.