Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

lvivstory.com

Вівторок, 20 серпня 2013, 09:57

На вулиці Кривоноса,7 упорядкують дворик і замостять бруківкою

Львівська міськрада спільно з проектом «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» (GIZ), разом з мешканцями будинку №7 на вулиці М. Кривоноса проводитимуть роботи з переоблаштування подвір’я. 

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

«Роботи ще не розпочали. Наразі чекаємо, поки мешканці зберуть частину коштів, які передбачені за умовами договору. Мешканці налаштовані позитивно. Думаю, що найближчим часом роботи розпочнемо», - додала Оксана Олійник.

Подібні роботи з облаштування подвір’я будуть проводити на вулиці М.Лисенка, 5.

«Німецьке товариство міжнародного співробітництва разом з міською радою хоче показати, як можна облаштувати двори, долучаючись спільно до роботи, як можна покращити умови проживання і, звичайно, показати приклад для інших дворів.

В рамках збереження ми ставимо сильний акцент на покращення тих площ, які не є комерціалізовані», - розповідає Іріс Гляйхман, керівник проекту GIZ у Львові.

Нагадаємо, Німецьке товариство з міжнародного співробітництва GIZ продовжило свою співпрацю зі Львовом у фінансуванні та реставрації історичних пам’яток міста. Зараз закінчується перша стадія співпраця товариства GIZ зі Львовом, однак товариство не припиняє своєї діяльності у Львові і переходить у нову фазу співробітництва. Перший етап співпраці тривав 4 роки, за цей час від GIZ Львів отримав 4 млн євро на реставрацію пам’яток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.