Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

val.ua

П'ятниця, 23 серпня 2013, 11:03

Кабмін має намір ввести нульову ставку оподаткування для підприємств громадських організацій інвалідів

З ініціативи Мінсоцполітики Кабінет міністрів України рекомендував Мінфіну і Міндоходів і зборів розглянути можливість введення нульової ставки оподаткування для підприємств громадських організацій інвалідів з січня 2015 року.

Про це повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська, передає прес-служба Мінсоцполітики.

За її словами, відповідна пропозиція міститься в розпорядженні Кабміну "Про сприяння громадським організаціям інвалідів в їх діяльності", схваленому на засіданні уряду.

Крім того, для підтримки таких підприємств та забезпечення ним постійного замовлення, уряд рекомендував міністерствам і відомствам, а також державним адміністраціям закуповувати товари, роботи і послуги у підприємств громадських організацій інвалідів за бюджетні кошти, якщо їх вартість не перевищує інші пропозиції.

Королевська також повідомила, що серед інших пропозицій, затверджених урядом, - вивчення можливості збільшити витрати на забезпечення житлом інвалідів по слуху та зору, а також на утримання соціально-культурних підрозділів і матеріальне заохочення працівників УТОГ та УТОС.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.