Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

варіанти.нет

Понеділок, 26 серпня 2013, 18:32

Представники чотирьох країн взяли участь в ралі серед людей з особливими потребами на Волині (ФОТО)

Цих вихідних відбулося авторалі серед екіпажів з особливими потебами "Дорогами Волині 2013", в рамкого якого учасники з чотирьох країн за два дні подолали близько чотирьохсот кілометрів Волинню.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На ралі другої категорії "Дорогами Волині" приїхали представники України, Росії, Білорусі та Придністров'я. Загалом у трьох класах змаглися 25 екіпажів.

Значна частина екіпажів уже брала участь у подібних змаганнях. 24 серпня, в перший день ралі, учасники проїжджали дорожні секції на дотримання норми часу та виконували слаломні фігури на майданчиках. Другий день розпочався з дорожньої секції з Луцька у Шацьк.

По прибуттю, екіпажі пообідали в Шацьку. Після цього у тому ж кафе для учасників влаштували міні-концерт, під час якого деякі учасники змагань влаштували танці на візках.

З цієї точки екіпажі поїхали до озера Світязь. Після годинної перерви учасники ралі стартували в Луцьк на нагородження, але також повинні були дотриматися норми часу під час дорожньої секції.

В першому класі переміг екіпаж №4 М. Баландін – Н. Капусян з Черкас. Другими фінішувли Б. Гнатюк – Ю. Жуковець. Треті О. Тімченко – С. Морконун. Ці екіпажі виступали на автомобілях ЗАЗ.

В класі 2 здобув екіпаж Ю. Гончаренко – М. Криштафор, за ними зайняв місце на пєдесталі О. Проскурін – А. Полукаров. Замкнув трійку екіпаж Дзвонковських на автомобілі Форд.

В третьому класі переміг С. Качельніков – Г. Карпінська. Друге місце в класі посів екіпаж О. Оревін – П. Болонін, а екіпаж О. Альошкіна – Р. Тімошин посів третє місце.

Учасників нагороджував міський голова Луцька Микола Романюк.

Ралі організувала обласна громадська організація «Інваволинь-Нова» на чолі з Валентином Шабуніним та Михайлом Новосадом. Такі перегони також проводять у Києві та Чернівцях.

Автор: Віктор Маленчак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.