Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

galsports.com

Вівторок, 27 серпня 2013, 12:00

29-31 серпня у Львові пройде волейбольний турнір "Кубок Лева"

29–31 серпня у Львові відбудеться перший Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Лева». До участі у змаганнях запрошено команди волейбольної першості з України та Білорусі – «Марко» (місто Вітебськ), «Фаворит» (м. Лубни) та «Хімпром» (м. Суми).

Організатор змагань – львівський волейбольний клуб «Барком», який цьогоріч вийшов до волейбольної Суперліги, повідомляє прес-служба ВК "Барком".

Захід проводиться з метою популяризації спорту, зокрема, волейбольного на теренах Львівщини та всієї України. У Львові турнір відповідного масштабу із такого виду спорту як волейбол організовується вперше. У майбутньому проект стане традиційним.

«У всі роки Львівщина мала власну, особливу і досить сильну школу волейболу. Напевно, мало хто знає, що у 1974 році чоловіча волейбольна команда Першої Ліги СРСР, створена в ДСТ «Авангард» львівського автобусного заводу, завоювала Кубок України. Згодом волейбол здав свої лідерські позиції, але на сьогодні, і це на щастя, ми бачимо іншу картину. ВК «Барком» став першою львівською командою, яка за останні 20 років вийшла у найсильнішу волейбольну Лігу України. Тепер на теренах нашої області проводиться Перший Міжнародний Волейбольний Турнір «Кубок Лева». Повірте, незабаром волейбол отримає нове життя. І, певен, стане не менш популярним, ніж футбол», – наголосив президент ВК «Барком» Олег Баран.

Офіційне відкриття «Кубку Лева» заплановане на 29 серпня 2013 року (палац спорту «Галичина»).

Учасники Першого міжнародного волейбольного турніру – «Кубок Лева»:

ВК «Хімпром-СумДУ» (місто Суми)

ВК «Фаворит» (місто Лубни)

ВК «Марко» (Білорусія)

ВК «Барком» (Львів)

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.