Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

styknews.info

Середа, 28 серпня 2013, 08:39

У Львові відкрито унікальний чотиримодульний майданчик

Вперше у Львові споруджено унікальний майданчик для дозвілля молоді та дітей – Осередок Здорового Дозвілля. Дитячо-спортивний майданчик складається з чотирьох модулів, а саме: дитячий майданчик, майданчик для стрітболу, майданчик для воркауту, відпочинкова зона. 

Майданчик облаштовано БФ «Відкриті серця України» та управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради, передає прес-служба міськради.

Збудований майданчик на вул.Стрийській, 61 – єдиний такий у Львові. Для реалізації проекту містом було виділено 200 тис. грн.  для підготовки основи під майданчик. За ці кошти підготовлений котлован, зроблено основу та покриття з гранітного відсіву, також викладено з плитки хідник між модулями майданчика та встановлено вуличне освітлення.

Фонд «Відкриті серця України» профінансував вартість спортивного обладнання, яке встановлено на майданчику. Загальна сума коштів – 200 тис. грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.