Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

gazeta.lviv.ua

Середа, 28 серпня 2013, 11:20

Завершилася експертиза щодо батьків "дітей-мауглі": мати неосудна, батько відсидить

Завершилась психолого-психіатрична експертиза щодо батьків, які утримували своїх дітей в антисанітарних умовах.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

Згідно з висновками експертизи, матір цих дітей визнано неосудною. Подальше досудове розслідування стосовно неї триватиме згідно з нормами Кримінального процесуального кодексу щодо застосування примусових заходів медичного характеру.

Водночас батько хлопчиків жодним психічним захворюванням не страждає. Відтак за невиконання обов’язків по догляду за дітьми йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Наразі прокуратурою Личаківського району  вживаються заходи з метою прийняття остаточного процесуального рішення у вказаному провадженні та вирішення питання щодо скерування його до суду.

Нагадаємо, прокуратурою Личаківського району Львова виявлено факт злісного невиконання обов’язків по догляду за дітьми батьками двох неповнолітніх хлопчиків, віком 15 та 6 років. Останні мешкали в антисанітарних умовах, які є загрозливими для їх життя та здоров’я та не відвідували навчальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.